Fitmanager

Veel gestelde vragen

Per 1 april 2018 werken wij met Fitmanager. Dit is uiteraard even wennen voor iedereen. Hieronder lees je de meest gestelde vragen + antwoorden. Staat jouw vraag er niet bij? Bel of mail ons gerust via: 023-2052096 of info@meerdance.nl

 • Hoe activeer ik mijn account?
  Je ontvangt van ons een e-mail met een uitnodiging om je eigen persoonlijke account te bevestigen. Open de mail en klik op de link om je account te activeren en kies een wachtwoord. Je kunt nu je account instellingen, lessen, abonnementgegevens etc. controleren en waar nodig wijzigen. TIP: voer deze actie uit op een PC of tablet!
 • Hoe werkt de Fitmanager app?
  Na activatie van je account kun je in de playstore de Fitmanager app downloaden. Je kunt dan met je mailadres + zelf aangemaakte wachtwoord inloggen en komt in jouw persoonlijke omgeving terecht. 
 • Hoe kan ik aan- of afmelden voor een les?
  Door in de kalender een les aan te klikken kun je jezelf aan- of afmelden. Afmelden kan tot 6 uur voor aanvang van de les. Bij niet tijdig afmelden wordt de les automatisch afgeschreven van je strippenkaart / abonnement. 
 • Ik wil standaard op een vaste les ingedeeld staan, zodat ik mezelf alleen hoef af te melden. Hoe doe ik dat?
  Kom je op een vaste lesdag/-tijd sporten kunnen wij je daaraan koppelen. Stuur hiervoor een mail naar info@meerdance.nl o.v.v. jouw voorkeurs les.
 • Ik sta standaard voor een verkeerde les ingedeeld. Kan ik dit aanpassen?
  Sta je voor het hele seizoen aan een vaste les gekoppeld die je niet kunt volgen, vragen wij je contact met ons op te nemen. We delen je dan in voor een andere les, of je kunt flexibel per week kiezen welke les je gaat volgen. 
 • Ik wil graag per week bekijken aan welke les ik deelneem, hoe doe ik dat?
  Je kunt per week via de kalenderfunctie aangeven bij welke les je aan- of afwezig bent. 
 • Hoe kan ik mijn bankrekeningnummer wijzigen?
  Dit doen wij graag voor je, stuur hiervoor een mail met de wijziging naar info@meerdance.nl
Hot news
Vanaf 5 april online lessen via ZOOM
Agenda