Over ons

Meer Dance & Events

Is de gezelligste dansschool van heel Hoofddorp en omstreken!

Wij zijn gespecialiseerd in vrolijke danslessen voor verschillende leeftijden. Plezier in dansen vinden wij heel belangrijk en daarom kun je bij ons het hele seizoen proeflessen volgen, zodat je een les kiest die echt bij jou past.

Denk bijvoorbeeld aan: ballet, hiphop, commercial dance, moderne dans, showdance, of streetdance. Of pamperdance, danceballet of kiddies dance voor de allerkleinsten. Volwassenen kunnen hun energie kwijt in onze Pilates, Piloxing, Shape of Zumba workouts.

Wij gaan altijd uit van mogelijkheden en hebben in ons dansaanbod ook lessen voor kinderen, tieners en jong volwassenen met beperking. Ken of ben je iemand met verstandelijke beperking? Volg dan gerust eens een proefles bij onze Streetdance Special of Zumba Special lessen.

Wij zijn gevestigd in het:
Live Life & Dance Center
Minaret 1
2134 BC Hoofddorp (Floriande)

Het pand is goed bereikbaar en er is volop gratis parkeergelegenheid. Ouders kunnen in onze gezellige hal wachten en een lekker kopje koffie of thee bestellen.

Hoe het begon….

Wist je dat Meer Dance & Events in 2010 gestart is door Sonja Dolieslager en Wendy Hertroijs? Deze twee ervaren dansjuffen waren zo enthousiast over Zumba, dat ze startten met 2 ZumbaKids lessen per week. Dit werd zo’n succes dat er al snel meerdere lessen bijkwamen, zoals: streetdance, pamperdance, K3 dans en Zumba workouts voor de mama’s van onze dansers. Deze lessen werden door heel de Haarlemmermeer in verschillende buurthuizen en gymzalen gegeven. In 2015 deed zich een fantastische kans voor en kon Meer Dance & Events zich vestigen in het Live Life & Dance Center in Floriande Hoofddorp.

Twee ruime danszalen voorzien van spiegels, airco en een fijne dansvloer nodigden uit tot een nog uitgebreider lesaanbod. Inmiddels staan er meer dan 60 (!) lessen per week op ons lesrooster en hebben we voor iedereen een passende les op het programma.
Ook blinken onze wedstrijdteams uit in verschillende competities en worden er fantastische resultaten behaald op EK en WK.

Wij zijn heel blij dat in januari 2022 de directie van Meer Dance & Events versterkt is met Noa van Wilgen. Met haar enthousiasme en verfrissende inzichten geeft Noa onze dansschool een nieuwe boost die nodig is.
Samen met ons fantastische team zorgen we voor kwalitatief hoge lessen, voorzien van de gezellige Meer Dance & Events sfeer.

Bij ons is iedereen welkom, zolang je maar dol bent op dansen!

Meer Dance & Events - Sonja Noa Wendy