Party – jouw leukste verjaardagsfeestje vier je met & bij ons!

PARTY-OPTIONS

Ben jij binnenkort jarig en wil je jouw verjaardagsfeest bij ons vieren? Boek dan snel je eigen PARTY in onze feestlocatie Celebration Station!

Tijdens  jouw PARTY is (bijna) alles mogelijk ;-). We hebben verschillende pakketten en je kunt het feest zo lang maken als je zelf wilt.
Geniet samen met je vriendinnen van een heerlijke voetenspa in onze roze salon. Of leer toffe dansmoves en een vette choreo, waarmee we een echte videoclip gaan maken. Zo heb je gelijk een superleuke herinnering aan jouw feestje.

Wil je nog een fotoshoot of schminken, misschien knutselen of juist niet? Een heerlijke High Tea of juist frietjes met een snack? Alles is mogelijk, het is tenslotte jouw PARTY!

Het enige wat jij hoeft te regelen is de uitnodiging voor je vrienden en een goed humeur! Wij regelen de voorbereidingen én ruimen de rommel voor je op. Ideaal toch?

Bekijk snel alle mogelijkheden  en dan zien we elkaar snel in het Celebration Station.

Team Celebration Station

PINK BEAUTY

Onze roze beautysalon in het Celebration Station is uniek in Hoofddorp. Kies jij voor een beautyfeestje, dan hangen in onze sprookjesachtige salon de roze badjassen al klaar voor jou en je vriendinnen.

Vanaf het moment dat je bij ons de deur binnenstapt, worden jullie door ons in de watten gelegd.

Bekijk snel alle beauty-arrangementen en vier je mooiste verjaardagsfeestje in het Celebration Station.

Beautysalon roze